Відьма та соціум

...немає нічого більш захоплюючого,
ніж те, що не повинно бути побачено.
Антон Ла Вея

    Сучасне суспільство насадило жінці таку кількість канонів і правил, що розібратися в них не здається можливим. Слабкі спроби фемінізувати патріархальні устої призводять до народження емансипованості, але на жаль не жінок, а чоловіків. Навіяні стандарти жіночності частіше приймають чоловіки, успішно розбираючись у тому, у чому вже давно заплуталися жінки.
    Висока мода прагне пропагувати в жінці образи бігендерності, звертаючи увагу на сексуальність, анулюючи саму природу. Культивування андрогінності приваблює увагу до спотвореного тягаря тих стандартів, які вилучають самопізнання жіночого, як такого.
    Прийшовши до прийняття себе відьмою, це ніяк не позбавляє жінку права залишатися жінкою. Якщо не слідкувати за напруженим "ти повинна" або "тобі треба", то відьма губиться у своєму розумінні інстинктів. З суті відьма відвертається від нав'язування і насадження бути як усі. Ще в дитинстві вона виділялася зі стада, і вже точно не одягом чи зовнішністю. Навпаки, намагалася бути непомітною, ще більше привертаючи до себе увагу, тому що "біла ворона" - це не зовнішність, а харизма, яка сидить у самих глибинах інстинкту відьми.
    У всіх випадках спроби відьми слідувати канонам суспільства призводили в кінцевому підсумку до одного - "вогню інквізиції" та наклеювання ярликів, до яких відьма не мала нічого спільного. Лише тоді, коли відьма кидала виклик суспільству, розгинавши середній палець, вона ставала по-справжньому щасливою.
    Слідуючи своєму інстинкту, відьма застосовувала принцип "що всім добре, те для неї смерть". Знаходячи для себе те, що більше їй подобається в одязі, у їжі, в комфорті, в зовнішності, розкривала нове, до якого прагнули наслідувати, перед тим відкрито і відверто ображаючи. Але зміна у сприйнятті себе та зневага хай гомонять на караван, розпочиналися саме з того моменту, коли відьма починала чути і слідувати своєму інстинкту, який глушив рев товпи, яка кричачи та бризкаючи слиною, як їй жити.
    Вміння спостерігати і порівнювати — це прерогатива відьми над звичайною жінкою. Дивлячись на незграбність кричати і рекламувати, відьма завжди питає себе: "а ти як думаєш, мені це підійде, мені це подобається?". Відьма перестає поводитися, наче визиги "подивись, це ж модно" або "це рекомендують гінекологи".
    Відьма завжди слідує голосу інстинкту. Точно так, відьма усвідомлює, що розкривати груди, аби викликати увагу, не є її сильною стороною, оскільки це може вплинути на її здоров'я. І саме тому вона вибирає теплу білизну взимку, щоб уникнути чутливих білей. Відчуваючи, що еротика розкриття не вартує здоров'я, вона залишається відданою своїм переконанням.
    Позаду відьми завжди йде товпа оленів, що зносять рогами висячі гірлянди рекламних розпродажів. Вона розуміє, що привертати увагу оголенням — це не її справа, і хоча позаду чує непристойні образи від дружин оленів, вона лише питає свій голос інтуїції: "Чи потрібна мені ця увага, і чи варто слухати тих, хто не може бути просто адекватним, хоча б до себе?"
    Вірно, відьма відчуває, що аксесуари жіночої привабливості, спрямовані на залучення гомо сексуалізованих самців, втрачають свою актуальність через розум і пробуджений інстинкт. Відмова від шкідливої косметики і смердючих кремів, а також від заглушуючих природний інстинкт відьми, сечовинно-формальдегідних зловонних парфумів, прокидають природне сприйняття нових та природних ароматів й природну здатність до чіткого уявлення запахів. Це надає набагато більше задоволення від сприйняття і розкриває відьмі природність ароматів, збуджуючи в ній гостре відчуття фальші, лицемірства та омани.
    Вибір відьми в білизні, одязі, їжі стає більш природним і корисним. Полістирольний пластик мережевого і мовляв, еротичного, замінюється на натуральне і приємне. Напівфабрикатне, дієтичне, замінюється на ситне і поживне, при цьому відьма не товстіє. Нафтохімічне штукатурне мазево, відьма обирає натуральне рослинне і готує сама за своїм рецептом. Відьма припиняє бігати і займатися спортивним самовиснаженням, гроблячи своє серце, замінюючи на довгі прогулянки на природі, при цьому залишаючись здоровою, привабливою, навіть якщо її вік вже той, про який не кажуть. І це лише завдяки тому, що відьма слухає свій інстинкт і більше довіряє собі, ніж буркочучим крикам про правильність харчування, поведінки і іншої зомбуючої маркетингової дурості.
    Сила відьми дійсно полягає в її інстинкті, голос і розуміння того, чого вона хоче, а не того, що хоче інвалідне суспільство. Материнство до 30 або домогосподарська порожнеча, внуків для предків, які вже знають, як потрібно виховувати. Чоловічок — колода, або ще одне капризне дитя, яке тільки-но відірвалося від соски, але вже звикло ссати всі соки. Відьма, яка слухає свою інтуїцію, вже не "повинна" стримувати коня на пристосованому шляху, входити в гарячий будинок, при цьому встигнувши вимити штани чужого чоловіка. Усе це стає якимось кошмаром для дикої білки, збожеволів від колеса "фортуни".
    Цінність свободи і сили своєї дає інстинкт відьми. Відьма вибирає партнерство, і біла фата, і мордобій за столом з незабутніми фотографіями ілюзорного щастя, вже не можуть залучити хвастовитих подруг, які не передбачають, що катастрофа шлюбу вже наближається армагедоном в їхнє життя. Відьма цінує і п'є нектар відносин, смакуючи його, як витримане вино чи віскі з льодом. Відьма не вважає першого "підкотившогося" мачо, що трусить своїм "чоловічими принадами", думаючи, що всіх жінок це дуже турбує, як його. Вона оцінює чоловіка не за прес живота або гаманець, вона задоволена тим, що у неї є, оцінює розум, дух і мужність порядності та людяності. Відьма, слідуючи своїм інстинктам, бачить далі, бачить глибше, розпізнає того чоловіка, з яким її життя буде чудовою пригодою та цікавою подорожжю. Відьма, завдяки своїм інстинктам, бачить того, з ким вона залишиться щасливою в старості.
    Не варто недооцінювати інстинкт. У звичайної жінки він спить або нахабно пригнічений, у відьми інстинкт пробуджений і обладнаний надзвичайною магічною силою розкривати силу самої жінки, силу відьми, силу природи і безкрайньої мудрості та краси всесвіту. Велике щастя для того чоловіка, якого знайде відьма, слідуючи своєму інстинкту, він буде процвітати, буде щасливим і буде вірним їй, своїй відьмі, з якою він захоче зістарітися і померти в один день...

Коментарі

Популярні публікації

Недоторканність відьми

Дев'ять кроків пробудження відьми

Можливості відьми

Мудрість відьми