Недоторканність відьми

...Люби себе найсильніше за всього
Навчися межу над усім розставляти,
За свої справи відповідь нести повно,
Завжди вмій за своє щастя стояти...
Світлана Чеколаєва

    У чому секрет недоторканності відьми? Чому якщо хтось образить відьму, може "вигребти", і не тільки від неї? Чому відьми це цінність, яку опікують Сили та зберігають? Ці питання не дають спокою багатьом, всупереч історії інквізиції. А ви впевнені, що спалювали справжніх відьом?
    Відьма, що стала на шлях магії, завжди вміла відрізнити де свій, а де чужий, вона не зазіхала на чужу територію і чудово орієнтувалася на своїй. Справжня відьма майстерна у своєму сприйнятті і має гостру інтуїцію. У сукупності з мудрістю, накопиченою століттями і відкритою пам'яттю і надзвичайним складом розуму, мало ймовірно могла потрапити на багаття інквізитора, швидше вона з ним переспить.
    Принцип свій-чужий – це визначальний елемент меж відьми. Чітке та неупереджене розуміння та поділ що важливо, а що ні допомагає відьмі не потрапляти у неприємності та уникати проблем. Відьма ведеться на думку, насамперед такою, що дає їй розвиток і зростання і водночас безпеку. Заступництво Сили під якою стоїть відьма, дає їй "ліцензію" на "відстріл бекаючих і мекаючих".
    Відьма розуміючи свій шлях і знання, що розкриває в собі, ніколи не буде підставлятися під удар. Помста буде приготовлена ​​з користю та вигодою. Просто мститися заради помсти, це безглуздо. Витрачати силу на когось просто так, заради задоволення потішиться, так мудра відьма чинити не буде. Вона задіє свої Сили, щоб допомогти дурню зробити дурість, а скупому потонути у своїй жадібності, а невірному чоловікові, допоможе зганьбиться так, що слава про його нездатність буде розноситися голубами.
    Відьма ніколи не робитиме що-небудь у Ремеслі, а значить і в житті, якщо це має незворотні наслідки для неї. Погодьтеся мудрість у тому і полягає, щоб прибрати відкати не даючи їм проявиться спочатку. Навіщо викликати гнів чи наслідки свого діяння, що призводить до війни. Мистецтво Ремесла дає можливість цю війну замкнути на самому супротивнику, нехай сам собою і воює у відповідній палаті під наглядом.
    Відьма та Сила союзники – свідчить принцип Заступництва Сили. Чи можна сказати, що відьма поневолена Силою. Недолуга, так — у рабстві, бо погодилася проміняти свою “першість” за шматок подачки, якогось матеріального хочу. Повелася на те, що можна "хапнути" відразу і багато. Такий нашийник і ланцюжок, міцно прикуті до трону Сили, далеко ще не зацікавленої у її дешевизні. Таких нині багато думають, що вони вільні творити і витворяти, але не надовго. За все створене та отримане не по праву доведеться платити, закон рівноваги непорушний.
    Цей світ завжди викидає подачки, на які клюють недолугі, бо не знають навіщо вони живуть і з якою метою вони сюди втілилися. Відьма яка розкрила суть свого втілення просто так на подачки не клюне. Навіщо вестись на шматок, якщо варто забрати весь пиріг, при цьому його їй віддадуть самі заплативши. Чи дістанеться це безкоштовно, не впадайте у спокусу та ілюзію. Відьма на це заслужила і досягла своїм розумом і знанням.
    Принцип не прив'язок відьми, допомагає їй володіти не володіючи. Скажіть навіщо купувати те, що не потрібно витрачаючи ресурс на потім, якщо все завжди доступне за потребою та достатністю. Власність це ілюзія, а відьма вільна від цього. Власність прив'язує, тому Відьма не володіє. Витрачати енергію на захист володінь, якщо будь-якої миті потрібно буде переселитися в інше тіло, продовживши багатовіковий шлях втілень.
    Якщо щось або когось, відьма назвала своїм, то краще це не чіпати. Згинеш ти, взявши відьомське і не зможеш врятуватися. Силі скаже відьма, а Сила ревнива, що стоїть за нею, більш ніж людина. Ось тому і шукає і має стати під заступництвом, знайти своїх Богів і вступити з Ними в союз. Цей союз вічний і він відбувся вже багато віків тому і не в цьому втіленні.
    Відьма, що пам'ятає, хто вона є, завжди прагне обмежити себе в тому, що забирає її відьомську енергію і відволікає її від Ремесла. Ставши на шлях Магії, вона ставить своє Ремесло в пріоритеті над іншим. Тільки тому, що вона пам'ятає, що життя це тільки мить, і разом з тим вічність, вона не витрачає час на тягарі та пута, які її позбавляють волі або можуть пов'язати та обмежити. Прийшовши лише на мить у цей світ вона не має часу на непотрібне їй. Цілі відьми завжди в розвитку себе і наборі особистої сили, тому роздавати всім навкруги, що так довго та ретельно і насилу збиралося, відьма вважає нерозумно.
    Будьте мудрі милі відьми і не продавайте себе за гроші або за шматок хліба, навіть якщо його розкришили в золотій клітці.

Коментарі

Популярні публікації

Дев'ять кроків пробудження відьми

Відьма та соціум

Можливості відьми

Мудрість відьми