Дев'ять кроків пробудження відьми

    Настає такий день, коли жінка визнає у собі Відьму та приймає нову себе. Але що робити далі із собою новою часом не знає. Як поводитися в сім'ї? Як виховувати дітей? Як вибудовувати стосунки із чоловіком? Як знайти свого чоловіка без грубих приворотів, а з любові? Як нарешті жити із цим новим прийняттям?
    Найчастіше відьма залишається жінкою і поводиться так, ніби не було цього ухвалення та пробудження. Це призводить до того, що нове, що увійшло у звичайне життя, починає руйнуватися, адже свідомість відьми змінюється, а все навколо ні. Все залишається колишнім, до жахів дратівливим і, як не дивно, страшним. Відьма починає бачити те, що раніше було елементом смирення та терпимості. Але не тут було, тепер це терпіти неможливо, і починаються руйнування.
    "Що ж робити? - Запитує себе відьма, "чому все навколо руйнується, чому не може чоловік і навколишні підлаштовується і прийняти мене таку як я є". "Чому до мене припливають слабкі чоловіки, а не ті, які мене сприймали б природно?". “Чому ті, хто раніше були моїми друзями тепер відсторонюються?”
    ЧОМУ, чому, чому… ці та інші питання, на відміну від звичайної жінки, відьма задає постійно, і помилково вважає, що всі повинні підлаштуватися і зміниться, адже вона це зробила. Насправді відьма є творцем, і вона творить свою реальність. Залишаючись жінкою насправді відьма вже не жінка, а маг і для змін потрібно попрацювати, і насамперед над собою.
    Визнання себе відьмою, це лише перший крок, що тягне за собою відповідальність другого кроку, адже визнання малоймовірно було здійснено без примусу, як здавалося, зовнішніх обставин. Вакуум і безмовність, що настав, всередині ніби все, що раніше кричало всередині жіночого підло замовкло. Ця тиша другого кроку називається ПРИЙНЯТТЯ.
    Визнати себе мало, треба прийняти себе таку яка є, а це скинути з себе маски відьми, що приховують суть справжньої натури. Прийняття це знайомство зі своєю темною стороною. Ця сторона здатна руйнувати і вбивати, як це виплескувалося раніше емоційних вибухів. Раніше вони закінчувалися безпорадними сльозами, тепер це лякаюча зріюча лють відьми, яка готова спалити без жалю будь-кого, хто стоїть на шляху.
    Ось що багатьох зупиняє на шляху входження у світ магії, це страх цієї сили скутої у ланцюгах побуту та світської моралі патріархального самообману. Чесність і відкритість перед собою, без рожевих елійних сопель називається третім кроком, що відкриває і знімає кайдани заточеної відьми всередині. І тут починається запеклий опір тих, хто поруч, щоб загнати остервінілу темну сторону від довгого ув'язнення.
    Відьма, що вийшла у світ, стає страшною мстивою і злісною, і руйнує все і вся. Добре якщо освоєний четвертий крок є володіння собою і стриманість у мудрості та досвіді, тоді руйнувань можна уникнути, можливо. Але так зазвичай приходять до п'ятого кроку, це відповідальність. Взяти відповідальність на себе за результати і наслідки, найчастіше приходять в голову тільки сидячи на руїнах і попелі, а оскільки сліз само жаління вже немає, сухо в очах і на серці, настає момент включення без жалості вже до себе і прийняття відповідальності на себе.
    Шостий крок виникає як правило нізвідки, що звучить у голові питанням, що я можу зробити, щоб моє життя змінилося і приносило радість, а не розчарування. Дуже сумно буває усвідомлювати, що діти виросли і їм начхати на ваші порядки і правила, і своє "люблю" вони шлють здалеку в скупих словах СМС "-ну мам...цілую.. "а ваш благовірний давно перелякано винувато посміхаючись ходить" ліворуч” і ви навіть знаєте з ким, якщо ще не звалив до неї. Довгий шлях, перш за все ви спокійно і холоднокровно, охолонете і зрозумієте, що ваша революція вас і погубила.
    Тільки після цього усвідомлення, відьма розуміє, що сила, що тане всередині, захопила все, і вас у цьому немає. Але це та брехня подолавши, яку відьма робить сьомий крок, вона починає вивчати свій темний бік, тому що та свобода як рожеві щоки, ніяк не пов'язана з “кухаркою та домробітницею”. Все змінюється з голови на ноги і з цим доводиться вчитися жити. Тільки згодом приходить розуміння, що це ви ходите ногами по землі, всі інші сміючись і зневажаючи вас ходять на голові, тому з нею і не дружать.
    Восьмий крок це здатність жити і вивчати себе як відьму. При тому насолоджуючись кожною хвилиною. До вас біжать "подруги" за допомогою і ви наче оточені людьми, але людей серед них немає. Це фантоми з однаковим болем, який вам уже далекий. Ви даєте неохоче поради на питання "ой що мені робити" і мовчки спостерігаєте як більшість розбиває своє життя про побут, колись кришталевим серцем, подарованим на "день Валентина". І бачите що колись і ви були тими аборигенами, які продали "золото" своєї юності, за дзеркальце і скельця і ​​зараз для вас не мають цінності.
    Мудрість відьми в дев'ятому кроці, настає у зрілості, і вік тут не до чого. Ця зрілість складні кроки по життю спогад. Все тому, що ви так довго чинили опір своїй відьомській природі, і так легко велися на “ти винна”. Може настала мить, коли варто припинити чинити опір і дурити себе. може настав момент коли вистачить танцювати на граблях доброчесності, і цим інструментом зняти велику локшину брехні про роль жінки в суспільстві, як мами і дружини Почніть жити, почніть бути тією якою ви є по своїй суті.
БУДЬТЕ ВІДЬМОЮ! НЕХАЙ БУДЕ ТАК!

Коментарі

Популярні публікації

Недоторканність відьми

Відьма та соціум

Можливості відьми

Мудрість відьми